Васил Коцев

Историја

03 април, 2016 1004 B csv 80eecead949184b39f0f93f6d4e21b7c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > КПД Затвор Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "300.000, 00 денари", 2012 2022 година,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2012 2022 година,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2012 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "2.440.000, 00 денари", 3 хектари - 2005 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.270.000, 00 денари", 300 м2 Штип 1988 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "396.500, 00 денари", Пасат 1.9 2001/2013, Стекнување со договор за купопродажба