Славица Панева

Историја

25 октомври, 2020 2.20 KB csv 0d673c692f3d88e7bae05e2eeb84a0ba спореди
28 април, 2020 2.04 KB csv 9187bd870f85283d83624123761f1951

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здравствен дом “Прим. Д-р Ѓорѓи Гаврилски“ Свети Николе

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "CHF 400, 00 ; EUR 9.188, 00", "Халк Банка 2012, 2017", Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 4.059, 00", Халк Банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 6.152, 46", "Халк Банка 2017, 2018", Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 7.000, 00", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 7.000, 00", Уни Банка 2020, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "100.000, 00 денари", 1.600 м2 Свети Николе 2014 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "100.000, 00 денари", 2.810 м2 Свети Николе 2014 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.500.000, 00 денари", 132 м2 Свети Николе 1992 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "600.000, 00 денари", 44 м2 Свети Николе 2014 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "3.393.225, 00", 50 м2 - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "150.000, 00", Фиат Пунто 2012/2018, Стекнување со договор за купопродажба