Александар Цуцулоски

Историја

12 ноември, 2017 1.27 KB csv f0cf8edccc679e136a454a723d8bfd8c

Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Заеднички имот, готовива, "200.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Друг имот, Имот на брачен другар, накит и злато, "150.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Друг имот, Личен имот, Накит и злато, "120.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Друг имот, Личен имот, часовници, "80.000, 00 денари", , Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Поткровје, "1.537.000, 00 денари", 75 м2 Битола 2016 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.200.000, 00 денари", 73 м2 Битола 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "140.000, 00 денари", Фолксваген Пасат 1997/2017, Стекнување со договор за купопродажба