Анастасија Кацарска

Историја

10 мај, 2018 2.00 KB csv 61f3481e1bc10a86249d90de0e60a267

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Гоце Делчев Босилово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "2.800.000, 00 денари", 2010 2024,

Долгови, Личен имот, Друго, -, - -,

Други приходи, Имот на брачен другар, Рента, "17.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "233.700, 00 денари", 38 м2 Струмица 2003 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "600.000, 00 денари", "56 м2 Суви Лаки, Берово 1997 1/1", Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.800.000, 00 денари", 34 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Поткровје, "734.200, 00 денари", 82 м2 Струмица 2015 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.751.500, 00 денари", 82 м2 Струмица 1984 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на даден заем, "305.000, 00 денари", 2016, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "420.000, 00 денари", Шевролет Калос 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "380.000, 00 денари", Мерцедес Б-150 2008/2016, Стекнување со договор за купопродажба