Насер Весели

Историја

03 април, 2016 978 B csv 8e820ddc564fd67906b72b9e98190f34

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Народен правобранител > Народен правобранител

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Имот на брачен другар, накит 220 гр, "460.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на деца, личен доход, "20.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "700.000, 00 денари", 282 м2 КО Липково - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 200 м2 с.Липково 2002 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Фолксваген Венто 1.9ТД ГЛ 1996/2007, Стекнување со договор за купопродажба