Вангелина Секулоска

Историја

03 април, 2016 1.62 KB csv e7fc0512b2f971ba8bf981845b4ff00d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ„Љубен Лапе“-Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "EUR 3.372, 00", Комерцијална банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "EUR 4.400, 00", Тутунска банка 2013, Стекнување на друг начин

Друг имот, Заеднички имот, Накит и уметнини, "250.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.200.000, 00 денари", 52 м2 Скопје 1993 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Дел од куќа, "100.000, 00 денари", 16 м2 Струмица 1986 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "620.000, 00", 300 м2 Скопје 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Голф 2 1992/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "450.000, 00 денари", Форд Фузион 2011/2011, Стекнување со договор за купопродажба