Марија Калешов

Историја

10 мај, 2018 807 B csv 4d2e25716d6dc6096b6ad16c14be598e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Александар Македонски-Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Други превозни средства, "150.000, 00", Априлија Скарабео 300С 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "600.000, 00", Фолцваген Туарег 2005/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "90.000, 00", Сеат Ибица 2004/2017, Стекнување со договор за купопродажба