Пецо Димоски

Историја

03 април, 2016 2.06 KB csv 1aff53dc023bc29ca6aca5bfd447d469

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКП Пазари - Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "EUR 4.124, 00", Стопанска банка 2008, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "4.212, 00", Стопанска банка 2008, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 4.212, 00", Стопанска банка 2008, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, недал податок, Девизна штедна книшка, "EUR 2.000, 00", Тутунска банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, недал податок, Девизна штедна книшка, "EUR 4.000, 00", Алфа банка 2008, Стекнување со договор за подарок

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "150.000, 00 денари", 2012 3 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00 денари", 2013 10 години,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "230.000, 00 денари", 4.196 м2 Прилеп 1984- 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "430.000, 00", - - 2015 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.000.000, 00 денари", 84 м2 Прилеп 2008 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Мерцедес ц 190 2002/2009, Стекнување со договор за купопродажба