Ленче Карачанакова

Историја

06 март, 2018 1.77 KB csv 13f198df07ec6bec335efb752f5cbc4f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Основно училиште “Мануш Турновски“ - Ново Село

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "денари 18.900, 00", Охридска банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 2.048, 00", Комерцијална банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 272.089, 00", Стопанска банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, штедна книшка, "денари 9.812, 00", Комерцијална банка 2014, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "360.000, 00 денари", 2013 2033,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.083.476, 00 денари", 80 м2 Струмица 2012 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.083.476, 00 денари", 80 м2 Струмица 2012 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Опел Корса 1999/2015, Стекнување со договор за подарок

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "3.144, 00 денари", 160 2015, Стекнување со договор за подарок