Јован Петрески

Историја

07 февруари, 2019 1.12 KB csv 3f7424b739c10e3b1e2d6ddcb747dacf

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СУГС „Др.Панче Караѓозов“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "550, 00 Еур", Комерцијална банка 2012, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "155.000, 00", 2016 2019,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.660.500, 00", 27 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.612.500, 00", 89 м2 Скопје 2017 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "43.000, 00", Фолксваген поло 1996/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "49.200, 00", Фиат Пунто 1.1 1995/2005, Стекнување со договор за купопродажба