Луција Кировска Стефановска

Историја

10 мај, 2018 211 B csv 98a684c77a9f809a587582a98b02941e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУДГ 11-ти Октомври

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "500.000, 00", 2016 2023,