Мевљане Зулфиќари

Историја

28 април, 2020 332 B csv a50be0948b2fddb36e245e9c89a46ab8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Центар за образование на возрасните

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "122.000, 00", Сеат Ибица 1.9 тди 2008/2017, Стекнување со договор за купопродажба