Зорица Манчевска Трајчулеска

Историја

02 октомври, 2017 1.30 KB csv aa0352346c9a4fb8fedf41281ea11307

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен дом Крушево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "EUR 5.267, 00", Стопанска Банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "EUR 6.700, 00", Стопанска Банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 60.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.193.000, 00 денари", 2011 2021,

Долгови, Личен имот, Кредит, "307.000, 00 денари", 2016 2021,

Долгови, Личен имот, Кредит, "325.000, 00 денари", 2017 2020,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.537.500, 00 денари", "194, 79 м2 Крушево 2009 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.152.500, 00 денари", 48 м2 Скопје 1996 -, Стекнување со договор за купопродажба