Башким Хисени

Историја

02 септември, 2018 488 B csv 6418cb9ccaa3558e926efa15edaf3369

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Основен јавен обвинител > Основно јавно обвинителство Гостивар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "150.000, 00 денари", 2013 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "195.000, 00 денари", 2013 -,

Друг имот, Личен имот, Златен накит, "200.000, 00", , Стекнување со договор за купопродажба