Александар Наумоски

Историја

29 октомври, 2017 2.43 KB csv d179127bfcff0f76806c58c4e9cac0d1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > КПУ Затвор Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Депозит, "896.000, 00", Стопанска банка АД Битола 2014, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "615.000, 00", 2014 4 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "400.000, 00", 1.144 м2 Скопје 2006 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "15.350.000, 00 денари", 320 м2 Скопје 1982 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Плац, "480.000, 00", 800 м2 Скопје 2016 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.700.000, 00", 73 м2 Скопје 2006 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "610.000, 00", 32 м2 Скопје 1999 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Шума, "20.000.000, 00 денари", - село Букојчани 1999 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.000.000, 00", 100 м2 Кичево 2015 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Заеднички имот, Уметнички и колекционерски предмети, "200.000, 00", "Слики, накит ... -/-", Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "120.000, 00", Рено Меган 2004/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00", Пежо 1007 2005/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.000, 00", Моторцикл Априлија 2006/2007, Стекнување со договор за купопродажба