Благој Трајков

Историја

15 септември, 2016 1.57 KB csv e5c4839b21bc75ce29215e541bef58e9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ„Страшо Пинџур“- с.Соколарци Чешиново Облешево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "24.999, 00 денари", 2015 2017,

Долгови, Личен имот, Кредит, "25.999, 00 денари", 2015 2017,

Долгови, Личен имот, Кредит, "7.176, 00 денари", 2014 2016,

Други приходи, Личен имот, Хонорар по основ на авторски права, "11.400, 00 денари", 01.10.2015-31.12.2015,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, -, "2, 5 хектари Чешиново 2000 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 170 м2 Штип 1982 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 50 м2 Чешиново 1963 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, -, Лада 1500 1981/1981, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, -, Мазда 2 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, -, ИМТ Тракотор Фергусон 533 1976/2013, Стекнување со договор за подарок