Лидија Тасевска

Историја

02 октомври, 2017 3.39 KB csv bf58a469449f6d0c5dd33e142bb656fe спореди
30 мај, 2017 3.39 KB csv a009da5885775c4115080086c8c64c1c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ „ Перо Наков“ Куманово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 101.253, 50", НЛБ Тутунска банка Скопје 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "300.000, 00", Стопанска банка Скопје 2017(2014), Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "320.000, 00", Стопанска банка Скопје 2017(2014), Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "92.000, 00", Стопанска банка Скопје 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 295.309, 00", Стопанска банка Скопје 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 76.619, 50", НЛБ Тутунска банка Скопје 2011, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 120.000, 00", Стопанска банка Скопје 2017, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, Рента, "14.152, 00 денари", месечно,

Други приходи, Личен имот, Хонорарни услуги, "15.000, 00 денари", Годишно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, "1.801.565, 00 денари", 157 м2 Куманово 1994 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "2.965.298, 00 денари", 26 м2 Куманово 1994 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "4.790.097, 00 денари", 42 м2 Куманово 1994 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.684.792, 00 денари", 82 м Куманово 1994 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.774.336, 00 денари", 90 м2 Куманово 2013 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Фоклсваген Поло 2006/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Уметнички и колекционерски предмети, "50.000, 00 денари", Уметнички слики -/-, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "300.000, 00 денари", Накит -/1994, Стекнување со наследство