Благој Ризов

Историја

04 јануари, 2022 1.25 KB csv 4870b8386d82ea8ecdf5121996bac4f4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Декан > Технолошко металуршки факултет Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.200.000, 00", 2019 2027,

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "540.000, 00", "0, 88 ха Кавадарци 2015 /", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.800.000, 00", 48 м2 Скопје 2011 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.156.200, 00", AUDI A5 2013/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.414.500, 00", KIA Sportage 2011/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "2.152.500, 00", AUDI A7 2014/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "560.000, 00", HUNDAY pony 1995/1995, Стекнување со договор за купопродажба