Зоран Николовски

Историја

03 април, 2016 433 B csv f35d2ab9155275ddfced31109f91027f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Завод и музеј - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "50.000, 00 евра", 119 м2 и 293 м2 Битола, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "500, 00 евра", Југо 55 /, - недал податок -