Сами Рушиди

Историја

07 февруари, 2019 1.02 KB csv 72217a84abf32ac9eeed22873facf6ec

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за странски инвестиции и промоција на извозот на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "500.000, 00 денари", 2014 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, "12.000, 00 евра", 400 м2 село Студеничани - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "100.000, 00 евра", 300 м2 село Студеничани 2013 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Фиат 2005/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Ауди А3 2009/2017, Стекнување со договор за купопродажба