Иван Спировски

Историја

07 февруари, 2019 2.74 KB csv 2f2fd926c98728fc88354bb29a5159d3 спореди
02 октомври, 2017 2.58 KB csv 8ad59b074c06d54e4b2fa97bddfec13b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за хируршки болести “Св. Наум Охридски“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "EUR 6.227, 09", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 7.739, 00", Комерцијална Банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 919, 00", НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 96, 00", НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Долгови, Имот на деца, Кредит, "5.886, 00", 2015 2019,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "37, 00 денари", - -,

Недвижен имот, Заеднички имот, Двор, "40.417, 00 денари", 84 м2 Скопје 2007 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште под објект, "1.908.000, 00 денари", "74, 5м2 Скопје 2007 1/2", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "10.651.500, 00 денари", 221м2 Скопје 1988 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "348.000, 00 денари", 562 м2 Маврово 2003 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "630.000, 00 денари", 58 м2 Маврово 2003 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Благородни метали, "150.000, 00 денари", Накит -/-, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Пежо 206 2005/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Шкода Фабиа 2006/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "150.000, 00 денари", / ///, Стекнување со наследство