Башким Амиди

Историја

02 октомври, 2017 1.26 KB csv 7eb4a7d553eae2df0d4bda0dcf8ba573

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Градоначалник > Општина Липково

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Имот на деца, Плата, "90.000, 00 денари", 2017,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "2.400.000, 00 денари", 24.000 м2 село Ваксинце 1970 1/2, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.845.000, 00 денари", 150 м2 село Ваксинце 2002 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Заеднички имот, Машини и друга опрема, "180.000, 00 денари", Трактор Фергусон ИМТ 539 1983/1983, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Машини и друга опрема, "90.000, 00 денари", Кулитавор ИМТ 509 1987/1988, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "62.000, 00 денари", Форд Ескорд 1996/2010, Стекнување со договор за купопродажба