Стојка Стоименова

Историја

03 април, 2016 1.42 KB csv 005e3836a502e517d85663e4d00ce8f5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Библиотека „Ванчо Прке“ Виница

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "500.000, 00 денари", 2013 10 години,

Друг имот, Имот на брачен другар, Обработливи ниви, "300.000, 00 денари", , Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, "25.000, 00 денари", 415 м2 Виница 2003 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "108.000, 00 денари", 105 м2 Виница 2003 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "180.000, 00 денари", Трактор Фордмајор 1974/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "45.000, 00 денари", Лада 110 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Рено Твинго 1997/2011, Стекнување со договор за купопродажба