Стевче Петровски

Историја

03 април, 2016 1.26 KB csv cb758ad93804a6dd5440fd094a5d2454

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Тодор Ангелевски“ - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 2.700, 00", Стопанска банка АД Скопје 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 60.000, 00", Стопанска банка АД Скопје 2011, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "90.000, 00 денари", 2011 2 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.000.000, 00 денари", 65 м2 Битола 1967 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "54.000, 00 денари", Веспа Баотијан 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "420.000, 00 денари", Фиат Панда 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба