Горан Устијаноски

Историја

03 април, 2016 1.21 KB csv c114e7368cfe7e6fcd1ea0b13fcfabdb

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Капетан > Капетанија на пристаништата

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 3.400, 00", Охридска банка -, Стекнување со наследство

Други приходи, Личен имот, Приходи ид дејност туристички водич, "60.000, 00 денари", -,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.200.000, 00 денари", 90 м2 Охрид 2009 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Форд Мондео 1998/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Моторцикл 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Моторцикл Кивеј 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба