Александар Семенпеев

Историја

01 септември, 2019 1.22 KB csv b0082f0760c27f2c1bb98b57484523dc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Советник > Општина Богданци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "485.000, 00", 2015 2025,

Долгови, Личен имот, Кредит, "615.000, 00", 2018 2023,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "48.000, 00", 1557 м2 Фурка 2014 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "49.700, 00", 1615 м2 Фурка 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "52.500, 00", 1700 м2 Фурка 2014 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "370.000, 00", Волксваген Пасат 2008/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00", Џееп Рио Гранде 1995/2015, Стекнување со договор за купопродажба