Мими Ѓоргоска Илиевска

Историја

03 април, 2016 792 B csv 8b032b369188a8267013e621c747746f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за филм на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "300.000, 00 денари", 2013 10 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2013 10 години,

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "369.000, 00 денари", Сузуки EY S.X4 2013/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "49.200, 00 денари", Даеву Матиз 2000/2006, Стекнување со договор за купопродажба