Весела Богдановиќ

Историја

28 април, 2020 1.34 KB csv 305ce2567cc1e678339a57d9b4ddbbc3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ Кочо Рацин с. Ивањевци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "17.658, 00", 2019 2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "350.000, 00", 2017 2022,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "26.000, 00", 2007 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "33.000, 00", 2008 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "85.560, 00", 2008 -,

Други приходи, Личен имот, авторски хонорари договори, "245.000, 00", "2020, за авторски договор од 2019",

Други приходи, Личен имот, авторски хонорари договори, "44.500, 00", во текот на 2019,

Други приходи, Личен имот, авторски хонорари договори, "6.000, 00", 01.02.2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "460.000, 00", "20 А Чичевац, Србија 2005 1/3", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00", Авео Шевролет 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба