Јордан Витанов

Историја

10 мај, 2017 734 B csv 07864767ead0dba8f30d47a450d80f8b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУЦК Јордан Хаџи Констадинов Џинот, Велес

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2014 7 години,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "200.000, 00 денари", 2533 м2 Велес 2006 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.200.000, 00 денари", 45 м2 Велес 2002 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.250.000, 00 денари", 75 м2 Велес 2007 1/2, Стекнување со наследство