Методи Толевски

Историја

01 септември, 2019 430 B csv 8756ddefa5fbc3d9a05d7341fc592193

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУЦК „Никола Јонков Вапцаров“ - Делчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "240.000, 00", 2016 2020,

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00", Хјундаи Матрикс 2002/2016, Стекнување со договор за купопродажба