Емилија Маринова

Историја

01 септември, 2019 817 B csv bff262b70606ac883d95b6077987a026

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОМУ Методи Патче Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "1.227.908, 00", 2011 2031,

Долгови, недал податок, Кредит, "161.056, 00", 2019 2027,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "307.500, 00", 847 м2 Опејнца 2016 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.660.500, 00", 35 м2 Охрид 2011 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", Опел Корса 2003/2019, Стекнување со договор за купопродажба