Александар Стојанов

Историја

25 октомври, 2020 832 B csv 7aa952518b490106445fa15865999b68

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Центар за јавно здравје - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.291.500, 00", 2005 2025,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00", 2012 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.600.000, 00", 58 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.300.000, 00", 86 м2 Скопје 1992 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "123.000, 00", Форд Ц Макс 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба