Даниела Јовчевска Михајловска

Историја

03 април, 2016 1.42 KB csv 44d6c6a74032997667d3408fd3556efe

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СУГС Гимназија „Панче Арсовски“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, EUR 15.500.00, Комерцијална банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 2.000, 00", Комерцијална банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 2.000, 00", Комерцијална банка 2014, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, "184.500, 00 денари", 15 м2 Скопје 2004 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.502.425, 00 денари", 67 м2 Скопје 2004 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Шевролет Спарк 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "22.000, 00 денари", 10 2007, Стекнување на друг начин