Влатко Поповски

Историја

03 април, 2016 2.22 KB csv 1182171e085fdb3753360204136863a1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за вработување на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "7.380.000, 00 денари", 2010 15 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "12.000, 00 денари", 2010 4 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "35.000, 00 денари", 2008 4 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "48.000, 00 денари", 2009 4 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "65.000, 00 денари", 2010 4 години,

Други приходи, Личен имот, Приходи од кирија, "92.250, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "11.070.000, 00 денари", 444 м2 Скопје 2001 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.382.500, 00 денари", 94 м2 Скопје 1977 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.997.500, 00 денари", 74 м2 Скопје 1990 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "15.067.500, 00 денари", 99 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "170.000, 00 денари", Сузуки Свифт 1.0 ГС 2001/2001, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "215.250, 00 денари", Опел Вектра 1.8 16В ЦД 1999/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "461.250, 00 денари", Мазда 3 ВК 1.6 ЦД 110 2004/2009, Стекнување со договор за купопродажба