Љупчо Довичински

Историја

25 јануари, 2020 387 B csv 32bb4751045ebea2935560b35a6a5447

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за поддршка на претприемништвото на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.215.000, 00", 2009 2029,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "7.000.000, 00", "39, 6 ха С.Митрашинци 2004 3/24", Стекнување со наследство