Жан Зимбаков

Историја

10 мај, 2018 1.02 KB csv d2ede79fa5de91ca236d647cb3102ad8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за кардиологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "денари 130.000, 00", НЛБ Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2014 2024,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "150.000, 00 денари", 2017 2019,

Други приходи, Личен имот, Авторски договор, "40.000, 00 денари", 2018,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.000.000, 00 денари", 90 м2 Скопје 2003 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.200.000, 00 денари", Фолксваген Голф 2014/2014, Стекнување со договор за купопродажба