Љубица Караманди Попчевски

Историја

04 јануари, 2022 2.13 KB csv d5ae65711077a83c47a052d43722f7f7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик член на управен одбор > Академија за судии и јавни обвинители на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, -, Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, -, НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, -, НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, -, Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, -, Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, 3.600 EUR, НЛБ Тутунска банка -, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, -, Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, -, НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Други приходи, Заеднички имот, Закупнина, -, 2017/21,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со земјиште, "1.500.000, 00 денари", - село Нижеполе 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.000.000, 00 денари", 62 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Хонда Џез 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба