Марија Трајкова

Историја

07 февруари, 2019 321 B csv 2140ddee822fa385fb4352a9d5425bf6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Тоде Хаџи-Тефов Кавадарци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00", Сеат Ибица 2002/2002, Стекнување со договор за купопродажба