Филип Аврамчев

Историја

08 јули, 2018 2.09 KB csv c13ffb0b0ffe4b5361e91239151d3149

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ „Конкресен центар Александар Македонски “ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2018 2023,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "1.000.000, 00 денари", 1.442 м2 КО Мрзенци 2016 1/6, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "6.000, 00 денари", 65.000 м2 КО Крупиште 1999 1/20, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "20.000.000, 00 денари", 317 м2 Скопје 2016 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Шума, "30.000, 00 денари", 15.920 м2 КО Крупиште 1999 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Шума, "50.000, 00 денари", 26.000 м2 КО Крупиште 1999 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на сестра, Земјоделско земјиште, "1.000.000, 00 денари", 1.442 м2 КО Мрзенци 2016 1/6, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на сестра, Куќа, "20.000.000, 00 денари", 317 м2 Скопје 2016 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "1.000.000, 00 денари", 1.442 м2 КО Мрзенци 2016 1/6, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "20.000.000, 00 денари", 317 м2 Скопје 2016 1/3, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "760.000, 00 денари", Сузуки Балено 2018/2018, Стекнување со договор за купопродажба