Вјекослав Танасковиќ

Историја

04 јануари, 2022 1.12 KB csv 1cad33cfef0b032cc00c7adee84bb29d спореди
25 јуни, 2017 885 B csv 4482e0ff37479b273c6217f9b6853984

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Декан > Факултет за Земјоделски науки и храна

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, 63.000 ЕUR, Комерцијална Банка АД Скопје 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "2.250.000, 00", Комерцијална Банка АД Скопје плати и хонорари во 2017-2021, - недал податок -

Други приходи, Личен имот, Хонорари по основ на авторски права, "околу 600.000, 00 годишно", просечно во периодот 2017-2021,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.641.461, 00", 48 m2 Скопје 2010 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.550.000, 00", Нисан Кашкаи 2017/2017, Стекнување со договор за купопродажба