Љупчо Целески

Историја

03 април, 2016 610 B csv 0dd114f245aa07e626f3f91851c8ae5d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СУ на Град Скопје„Марија Кири-Склодовска“-Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, /, 1.000 м2 КО Охрид 2002 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, /, 180 м2 Охрид 1983 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, /, 70 м2 Скопје 1995 1/1, Стекнување со договор за купопродажба