Аријан Асланај

Историја

07 февруари, 2019 1.37 KB csv eb6aa95e40b71a299427f531e2501756

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Спомен куќа Мајка Тереза, Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Дивиденда, -, годишно,

Други приходи, Личен имот, дивиденда, -, годишно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "35.000, 00 евра", 52 м2 Скопје 2005 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, 1.030 м2 Скопје - 120 м2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "30.000, 00 евра", 45 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "3.000, 00 еур", Фолксваген Поло 2008/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на родители, Акции, "8.300, 00 по акција", 205 2011, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "8.300, 00 по акција", 195 2009, Стекнување со договор за купопродажба