Ирфан Деари

Историја

04 јануари, 2022 2.47 KB csv 30b0d84498e2950a1e38e996b7e754d4 спореди
10 мај, 2018 2.30 KB csv 752fe117b19b8b8bd95c00acfaa7fe9f спореди
29 март, 2018 1.74 KB csv f08488d5748558e6d11e43525a58ae28 спореди
22 јули, 2016 1.73 KB csv d0f356edf2b232b23cf53f015604683f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на комисија > Комисија за заштита од дискриминација

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "40.000, 00 евра", 2014 2022,

Други приходи, Личен имот, Основач, "150.000, 00 денари", годишно,

Недвижен имот, Имот на родители, Градежно земјиште, "1.842.000, 00 денари", "900 м2 село Горно Седларце, Тетово 1982 /", - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "1.200.000, 00 денари", "5.000 м2 село Горно Седларце, Тетово 1952 /", - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.298.000, 00 денари", "250 м2 село Горно Седларце, Тетово 1992 /", - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "2.782.450, 00 денари", 5050 м2 С.Желино 2014 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Подрум, "526.599, 75", 126 м2 Тетово / /, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Подрум, "547.350, 99", 114 м2 Тетово / /, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.574.400, 58", 64 м2 Тетово / 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.623.600, 59", 66 м2 Тетово / 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "610.000, 00 денари", Накит -/1990, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "500.000, 00 денари", Рав 4 2006/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "250.000, 00", БМВ 118 д 2004/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Мерцедес Ц220 2001/2011, Стекнување со договор за купопродажба