Соња Иванова

Историја

02 септември, 2018 1.47 KB csv 61d69598214c4b9fcd185b03db2fe892

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ „ Крсте П. Мисирков“ Оризари

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Гаража, "2, 000, 00", 12 м2 с.Оризари 1982 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "28.671, 00 денари", "7, 77 м2 с.Оризари 1982 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "403.334, 00 денари", "82, 08 м2 с.Оризари 1986 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "350.000, 00 денари", 950 м2 с.Оризари 1981 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Помошни објекти, /, "50, 00 м2 с.Оризари 1982 -", Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Пежо 206 1999/1999, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Пежо 407 2006/2012, Стекнување со договор за купопродажба