Игор Филиповски

Историја

07 февруари, 2019 1.58 KB csv a1e141b0a81056df3c4951640b1ea957

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКП Илинден - н.Илинден

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00", 2016 2024,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "1.098.880, 00", 3232 м2 Кадино 2010 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "124.480, 00", 389 м2 Кадино 2010 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "124.480, 00", 443 м2 Кадино 2010 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "127.800, 00", 355 м2 Кадино 2010 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "343.800, 00", 955 м2 Кадино 2010 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "403.560, 00", 1121 м2 Кадино 2010 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "894.825, 00", 485 м2 Кадино 2010 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.000.000, 00", 120 м2 Кадино 2010 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "100.000, 00", Опел Корса 2004/-, Стекнување со договор за купопродажба