Васко Наумовски

Историја

02 септември, 2018 1.15 KB csv 1c65d588fc6c21f1b99d1231e68e828b спореди
03 април, 2016 982 B csv d02a660e0cef16da49e8c74f93dd6bd6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Соединети Американски Држави

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "денари 950.000, 00", Стопанска банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 590.000, 00", Про кредит банка 2014, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "16.000.000, 00 денари", 166 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "2.250.000, 00", Волво ХЦ 60 2018/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "540.000, 00 денари", Хонда ЦРВ 2006/2013, Стекнување со договор за подарок