Цветанка Красиќ

Историја

12 ноември, 2017 360 B csv c5701f1a0dcdbb1978b7401f656b6b97

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ Димитар Мирасчиев Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "500.000, 00", 2017 2026,

Недвижен имот, Личен имот, Непрецизиран имот, -, 55 м2 Штип 2002 1/1, Стекнување со наследство