Лидија Пецева

Историја

03 април, 2016 2.66 KB csv ad880902154a60c3ee41cc9fd10b31b9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Јавна установа за деца детска градинка на о.Центар „13 ноември“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 118.500, 00", Халк Банк АД Скопје 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 741, 42", Стопанска банка АД Скопје 2004, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 9.275, 00", Комерцијална банка АД Скопје 2013, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 2.172.101, 00", Комерцијална банка АД Скопје 2013, Стекнување со наследство

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "320.000, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "денари 98.000, 00", - -,

Други приходи, Имот на брачен другар, Дополнителни примања, "12.389, 00 денари", 2015,

Други приходи, Имот на деца, Дополнителен приход, "2.871, 00 денари", 2015,

Други приходи, Личен имот, Камати на депозити девизни, "7.707, 00 денари", 2015,

Други приходи, Личен имот, Камати на депозити денарски, "57.845, 00 денари", 2015,

Други приходи, Личен имот, Хонорар по основ на авторски права, "9.727, 00 денари", 2015,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.542.800, 00 денари", "84, 76 м2 Скопје 1995 -", Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, Имот на брачен другар, Побарување по основ на даден заем, "300.000, 00 денари", 2012, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Сеат Алтеа 2010/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Цитроен Ц3 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба