Александар Тишовски

Историја

03 април, 2016 2.38 KB csv 9887df5143724c9933183051e6e478b4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетски стоматолошки клиники центар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брат, Денарски депозити, "90.000, 00 денари", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "EUR 2.000, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарски депозити, "384.800, 00 денари", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарски депозити, "денари 1.137.000, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозити, "денари 1.465.000, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Други приходи, Имот на родители, Рента, "3.200, 00 денари", месечно,

Други приходи, Личен имот, Хонорари, променлива, Променливо,

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "618.000, 00 денари", 18 м2 Кочани 2003 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, 97.698 м2 Берово 2002 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.200.000, 00 денари", 195 м2 Берово 2002 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "9.400.000, 00 денари", 382 м2 Берово 2002 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.374.000, 00 денари", 52 м2 Скопје 1991 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Фолксваген Пасат 2001/2013, Стекнување со договор за купопродажба