Жарко Лешоски

Историја

01 септември, 2019 888 B csv 67b991b6dfdb490125a460271c3a7c72

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „СТРАШО ПИНЏУР “ ВЕВЧАНИ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "700.000, 00", Тутунска банка Скопје 2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "220.000, 00", Тутунска банка Скопје 2018, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "120.000, 00", 2018 2022,

Долгови, Личен имот, Кредит, "800.000, 00", 2019 2029,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, оо денари", Опел Астра 1997/2009, Стекнување со договор за купопродажба